Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Delft

S.V. FMC

Ga je Tuinbouw & Agribusiness, Landscape and Environment Management, Food Commerce and Technology of Dier in de Duurzame Samenleving studeren? Dan is Futurum Mundus Clementia jóuw studievereniging! Het bestuur organiseert excursies, gastcolleges, buitenlandse excursies en gezelligheidsactiviteiten zoals borrels, filmavonden en het jaarlijkse eindejaarsgala. Daarnaast verkopen ze labjassen, maken een prachtig jaarboek en is iedereen altijd welkom in en voor het FMC-hok. Uiteraard kun je ook bij S.V. FMC terecht voor tips of vragen over je studie.

V.S.V. Sipke Wynia

Als je Aeronautical Engineering, Luchtvaarttechnologie of Precision Engineering gaat studeren doe je er, vanwege de voordelen, verstandig aan lid te worden van V.S.V. Sipke Wynia.

Bij de aanschaf van studieboeken krijg je een fikse korting als je die via hen aanschaft. Hun groot netwerk, in binnen- en buitenland, maakt het mogelijk dat je tijdens excursies en buitenlandreizen op heel bijzondere plekken komt. Daarnaast beschikt Sipke over veel oefententamens en studentbuddy’s waar je terecht kunt met al je vragen of als je behoefte hebt aan extra ondersteuning. De wekelijkse Sipke-borrel zorgt voor de broodnodige ontspanning.

Welke studentenvereniging past bij jou?

Delft is een van de actiefste studentensteden en er is altijd wat te doen. Er zijn verschillende soorten studentenverenigingen waar je lid van kunt worden. Er is dus vast wel eentje tussen die bij jou past! Tijdens de OWee krijg je volop de gelegenheid voor nadere kennismaking met de verenigingen van jouw voorkeur.