Jouw onderwijs vanaf september

Starten met je hbo-opleiding kan in deze gekke tijd anders en misschien spannend zijn. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw start in september goed en vlot verloopt. Via de website, je opleiding, de MyStart-app en ons intranet Iris houden we je op de hoogte. Zo begin je goed voorbereid aan je studie én je studentenleven!

Als jij straks in september start en de positieve ontwikkelingen rondom het coronavirus zetten door, dan heb je weer gewoon les in onze gebouwen en hoef je in de klaslokalen geen afstand meer te houden. In dat geval zullen er nog een paar coronamaatregelen zijn, zoals bijvoorbeeld een maximaal aantal personen in een ruimte en ons verzoek om een zelftest te doen voordat je naar de hogeschool komt.

Persoonlijk contact en begeleiding Uiteraard volg je alle vakken die horen bij de opleiding. Afgelopen jaar heeft ons geleerd dat er met online onderwijs veel mogelijk is. Niet alles hoeft in onze gebouwen plaats te vinden. We kijken dan ook heel goed; wat doen we straks fysiek en wat kunnen we digitaal blijven doen. Persoonlijk contact en begeleiding is hierbij belangrijk, zeker bij de start van je opleiding. Je hebt straks veel contact met je docenten, studieloopbaanbegeleider en medestudenten.

We kijken ernaar uit je straks te zien op onze hogeschool!