Zin om nieuwe vrienden te maken?

Nog even en je introductie begint! Naast de activiteiten van je eigen opleiding zijn er ook gezamenlijke activiteiten. Geniet en maak kennis met je studiegenoten.

De locatiebrede introductieactiviteiten vind je op iris.inholland.nl. Via de MyStart-app vind je alle activiteiten die we in de introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding. En maak in dit magazine ook kennis met de Amsterdamse studie- en studentenverenigingen!

Meedoen aan de introductie? Doe een zelftest!

Om met elkaar een zo fijn en veilig mogelijke introductie te beleven, vragen we je voorafgaand aan je introductieactiviteit een zelftest te doen (maximaal twee keer per week). Daarom krijg je van ons twee zelftesten thuisgestuurd. Op je locatie en bij de activiteiten delen we nieuwe zelftesten uit voor je volgende bezoek aan de hogeschool. Heb je de zelftesten gebruikt of per ongeluk toch geen test ontvangen? Geen probleem, je bent gewoon welkom. Je ontvangt van ons een zelftest op locatie. Tijdens de introductie geldt de 1,5 meter voor alle onderwijsgerelateerde activiteiten.

Blend, hét introductiefestival voor alle eerstejaars

Blend, hét introductiefestival voor alle eerstejaars

Blend is hét festival voor alle studenten die studeren aan Inholland Amsterdam/Diemen. Vanaf woensdag 25 augustus t/m vrijdag 3 september organiseren wij te gekke activiteiten om jou te verwelkomen op je nieuwe hogeschool. Dit is het perfecte moment om je studiegenoten te leren kennen en/of die gemiste borreltijden in te halen.

Let op: vanuit je opleiding ontvang je informatie over de introductieactiviteiten die de opleiding zélf organiseert. Blend is voor álle studenten van Inholland Amsterdam/Diemen. We organiseren diverse workshops, van zumba tot een muziekbingo. Tussen de workshops door zijn er ook andere activiteiten. Maak een foto in de fotobooth, zing je longen uit je lijf bij de karaoke en vertel je horrorverhalen bij het kampvuur. Of kom naar de Blend Playground en daag je studiegenoten uit voor een spelletje JengaXL en nog veel meer! Heb je zin om mee te doen? Schuif gezellig aan! En tot die tijd, vergeet ons niet te volgen op @inhadamdiemen en @ssc.adamdiemen voor de laatste updates, tijden en programma-info.