Voel je welkom bij Inholland Amsterdam & Diemen

Bij Inholland Amsterdam/Diemen studeer je in een omgeving met studenten en docenten van veel verschillende opleidingen. Met praktijkmensen en analytici, creatievelingen en ondernemers en sociaalvaardige en gestructureerde werkers. Een inspirerende omgeving om jouw ambitie tot bloei te laten komen! Ga de uitdaging aan bij Inholland Amsterdam/Diemen en groei uit tot een eersteklas professional.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je lekker ontbijten of lunchen. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met contactloos pinnen koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten.

Faciliteiten

Op onze locaties in Amsterdam en Diemen vind je een restaurant, ons Servicepunt, koffiecorners, studentendecanaat, zelfstudiewerkplekken en een stilteruimte. In Diemen kun je terecht bij het Studiekeuze Adviescentrum, zijn er diverse Apple-computerwerkplekken en je kunt er zelfs naar de kapper!

Campus Diemen-Zuid en Campusplein VU

In Diemen kun je voor een studentenwoning terecht op de nabijgelegen Campus Diemen Zuid (zie foto), waar ook winkels zijn en diverse horecagelegenheden. Daarnaast kun je wandelen naar de World of Food in Amsterdam Zuidoost. Bij het OZW-gebouw vind je het Campusplein VU achter de De Boelelaan. Daar vind je Grand café The Basket, koffiebar Doppio, een Spar-supermarkt en verschillende foodtrucks. Je kunt natuurlijk ook, onderweg naar station Zuid-WTC, op de Zuidas rondkijken. Je vindt hier veel eettentjes en winkeltjes, bijvoorbeeld de foodhal Market 33.

Meer informatie over wonen in Amsterdam en omstreken vind je op onze website.