Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Amsterdam/Diemen

DNA

DNA is de studievereniging van de opleidingen Life Sciences & Chemistry van Inholland Amsterdam. De vereniging bestaat uit enthousiaste studenten die ervoor zorgen dat je een mooie én leerzame studietijd hebt. Ieder jaar organiseert Studievereniging DNA een studiereis voor alle LSC-studenten, een spelletjesdag, liftwedstrijd en diverse gezellige borrels.

Studievereniging Favervuta

Favervuta is de studievereniging voor studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde in Amsterdam en een van de grootste studieverenigingen van Nederland! Een lidmaatschap biedt jou mooie mogelijkheden om jezelf te ontplooien en vooral ook veel plezier naast het zware studieleven. Daarnaast krijg je ook flinke kortingen op studieboeken, interessante en leuke workshops en onwijs gezellige activiteiten met je medestudenten!

FOCUS

Studeer je Food Commerce & Technology (FCT)? Dan is studievereniging FOCUS een must! Met interessante studieactiviteiten zoals studiereisjes naar Barcelona, etentjes en borrels… Ga naar de Facebookpagina voor de laatste updates en contactgegevens.

SV Florence Nightingale

SVFN is dé studievereniging voor Verpleegkundestudenten van Inholland Amsterdam. De studievereniging is gericht op gezelligheid en creëert een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en van elkaar te leren. Het is een jonge vereniging opgericht door enthousiaste studenten, waarbij altijd ruimte is voor meer. Naast borrels, spelletjesavonden en sportactiviteiten zijn er ook gelegenheden voor verdieping van het onderwijs en kun je bij de vereniging terecht met vragen over je studie.

Welke studentenvereniging past bij jou?

Naast de studieverenigingen vanuit je opleiding, kent Amsterdam vele studentenverenigingen. Wil je weten welke bij jou past? Check de website Lid worden in Amsterdam en doe de test. Of ga naar de site van de AKvV, dé koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen.