Zin om nieuwe vrienden te maken?

Voordat je begint met je studie is het eerst tijd voor de introductie! Naast de activiteiten van je eigen opleiding zijn er ook gezamenlijke activiteiten. Geniet en maak kennis met je studiegenoten. We kijken ernaar uit om je straks te zien op onze hogeschool!

Vanaf 20 augustus vind je de locatiebrede introductieactiviteiten op iris.inholland.nl. Via de MyStart-app vind je alle activiteiten die we in de introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding. En maak in dit magazine ook kennis met de Alkmaarse studie- en studentenverenigingen!

Meedoen aan de introductie? Doe een zelftest!

Om met elkaar een zo fijn en veilig mogelijke introductie te beleven, vragen we je voorafgaand aan je introductieactiviteit een zelftest te doen (maximaal twee keer per week). Daarom krijg je van ons twee zelftesten thuisgestuurd. Op je locatie en bij de activiteiten delen we nieuwe zelftesten uit voor je volgende bezoek aan de hogeschool. Heb je de zelftesten gebruikt of per ongeluk toch geen test ontvangen? Geen probleem, je bent gewoon welkom. Je ontvangt van ons een zelftest op locatie. Tijdens de introductie geldt de 1,5 meter voor alle onderwijsgerelateerde activiteiten.

Introductie

Eind augustus maak je (online) kennis met je opleiding, studiegenoten en docenten. In de MyStart-app zie je welke introductie-activiteiten jouw opleiding organiseert. Introductiedag Alkmaar En er is meer! De Alkmaarse introductie voor alle eerstejaarsstudenten georganiseerd door studentenvereniging ASV Omnivas is op dinsdag 24 augustus. Die mag je natuurlijk niet missen! Door de coronamaatregelen is het programma aangepast en hebben we voor jou de leukste intro-programmaonderdelen in een dag verzameld. Wat ga je doen? Op dinsdag 24 augustus ben je vroeg op de ochtend van harte welkom bij de hoofdingang van Inholland Alkmaar op de Bergerweg 200. Tussen 08.00 en 09.00 uur ontvangen we je en vragen we je om de QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien, deze kan je krijgen door je te laten testen, vaccinatie of een herstelbewijs. Daarna gaan we leuke dingen doen. Je eten is voor de hele dag geregeld. En geloof ons, je krijgt het druk met superleuke activiteiten en een hele lading gezelligheid. De intro duurt tot 24.00 uur. Ben jij klaar voor deze gezellige Intro-dag?

We houden natuurlijk rekening met alle actuele coronamaatregelen. Via je mailadres waarmee je je hebt aangemeld voor de introductie houden we je op de hoogte van het actuele programma. Tot dinsdag!

Schrijf je in! Schrijf je snel in via: omnivas.nl/inalkmaarintro. Kosten: 15 euro. Heb je een vraag? Stel deze gerust via: introcommissiealkmaar@gmail.com. Check de intro en ASV Omnivas via Instagram en Facebook!

Last but not least

  • Je bent niet verplicht om lid te worden van de studentenvereniging wanneer je deelneemt (hoewel je natuurlijk altijd welkom bent).
  • Wij houden niet van rare ontgroeningen, bij ons geldt dan ook te allen tijde: Niks hoeft, alles mag! Gewoon doen waar jij je prettig bij voelt! Benieuwd hoe de Alkmaarse introweek van 2019 eruit zag? Bekijk de video!