Blijf op de hoogte met de Inholland-apps!

Alles over je introductieprogramma en je studiemateriaal vind je in de MyStart-app. Is je inschrijving nog niet helemaal compleet? In de app zie je wat je nog moet regelen om het rond te krijgen.

Van de MyStart-app naar de MijnInholland-app én Iris Al vanaf de start van je opleiding kun je met de MijnInholland-app supereenvoudig je rooster bekijken, cijfers checken of je aanmelden voor een toets. Dit is dé officiële app van Hogeschool Inholland voor studenten. Je kunt inloggen met je huidige inloggegevens.

Installeren MijnInholland-app Ga op je smartphone naar de Google Play Store of de Apple Store, zoek op 'MijnInholland' en installeer de app. Open de app, log in met je studentnummer en je Inholland-wachtwoord en je kunt beginnen.

Iris, jouw online omgeving Maak ook kennis met Iris, ons intranet waarmee je overal en altijd toegang hebt tot de voor jou relevante informatie. Denk aan je meest gebruikte programma’s, je favoriete documenten, evenementen, praktische informatie over Inholland en nieuws.