Leren = durven

'Het liefst stap ik uit mijn comfortzone en ga ik dingen gewoon doén!'

Creative Business-student Jouke-Jan Middendorp (24) weet het zeker: hij wil graag vóór de camera staan. Om die droom te realiseren is hij nu druk bezig om zoveel mogelijk te leren.

'Tijdens het studiekeuzeproces leerde ik mijn eigen gevoel te vertrouwen en dat te volgen'

Twee keer de ‘verkeerde’ studiekeuze maken, waardoor je het drukke studentenleven in de ene stad moet verruilen voor het leven bij je ouders thuis, mét 12 huisdieren. Communicatiestudent Jules ten Cate (21) maakte vorig jaar een nieuwe start bij Inholland Rotterdam, nadat ze eerder twee verschillende studies volgde in Maastricht.

‘Het was een race om de eerste én de beste te zijn!’

Onze alumnus Jonne Snitselaar (23) uit Purmerend heeft een waanzinnig jaar achter de rug! Hij kwam namelijk in het nieuws met de onderzoeksgroep waar hij een deel van uitmaakt.

‘Had je mij zes jaar geleden gesproken, dan zat ik hier heel anders’

Enorm trots zijn wij op onze alumnus Communicatie en multitalent Jimi de Groot. Afgelopen zomer studeerde hij af en nu staat hij in de CommLaude 2021 van marketingplatform Adformatie. “Dat ik mijn scriptie afrondde, een baan vond in coronatijd én dat ik op de lijst met aanstormende talenten stond is de drieslag geweest waardoor ik de wind weer in mijn zeilen heb gekregen”, aldus Jimi.