Voel je welkom bij Inholland Amsterdam & Diemen

Wat je drijfveren ook zijn, bij Inholland Amsterdam/Diemen vind je een breed palet aan opleidingen om jouw ambitie in te kleuren. Voor praktijkmensen en analytici, voor creatievelingen en ondernemers, voor sociaalvaardige en gestructureerde werkers. Ga de uitdaging aan bij Inholland Amsterdam/Diemen en groei uit tot een eersteklas professional.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je lekker ontbijten of lunchen. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met contactloos pinnen koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten.

Faciliteiten

Op onze locaties in Amsterdam en Diemen vind je een restaurant, ons Servicepunt, koffiecorners, studentendecanaat, zelfstudiewerkplekken en een stilteruimte. In Diemen kun je terecht bij het Studiekeuze Adviescentrum, zijn er diverse Apple-computerwerkplekken en je kunt er zelfs naar de kapper!

Campus Diemen-Zuid

Voor een studentenwoning kun je terecht op de nabijgelegen campus, waar ook winkels zijn en diverse horecagelegenheden. Je kunt als student van Inholland voor een speciaal studententarief sporten in sportcentrum Full of Life. Rondom locatie Inholland Diemen wordt op dit moment gewerkt aan het nieuwe Holland Park, een levendige wijk met moderne grachtenpanden, design appartementen, winkels en horeca voor zo’n 5000 bewoners.