Studentsucces Centrum: hoe kunnen we je helpen?

Maak kennis met het Studentsucces Centrum en de studentbuddy's! De wereld ziet er heel anders uit sinds corona, zo ook jouw studietijd bij Inholland Amsterdam/Diemen. Of je nu al even onderweg bent of net bent begonnen met je studie, impact heeft het op iedereen.

Om je te helpen van jouw studie een succes te maken hebben we het Studentsucces Centrum opgericht, een fysieke én digitale ontmoetingsplek voor en door studenten!

Je kunt bij het SSC terecht voor sociale activiteiten zoals een pubquiz of samen eten, maar ook als je bijvoorbeeld interesse hebt in een workshop. Denk aan onderwerpen als het schrijven van een scriptie, Engels, presenteren, maar ook mindgym. En het leuke is: mis je iets of heb je interesse in een bepaald onderwerp? Laat het ons weten en organiseer samen met medestudenten een activiteit!

Waar vind je ons? In Diemen hebben we een ruimte in de centrale hal. Je bent hier altijd welkom. In Amsterdam zitten we in de lobby op de derde etage van het OZW-gebouw. Uiteraard zijn we nu vanwege de coronamaatregelen minder fysiek aanwezig, maar ook online kun je ons vinden. Binnenkort beschikken we over een digitaal portaal. Daar komen diverse e-learnings te staan, zoals eerste hulp bij stress of het maken van een mindmap. Contact via mail en Instagram Via Insta Amsterdam-Diemen houden we jou op de hoogte van de aankomende events en leuke nieuwtjes, en stellen we je de studentbuddy's voor! Er gaan er 12 aan de slag bij het SSC om jou te ondersteunen.

Nog vragen? Stel ze via ssc.amsterdamdiemen@inholland.nl.