Verenigingen voor jou!

Studievereniging DNA

DNA is de studievereniging van de opleidingen Life Sciences & Chemistry van Inholland Amsterdam. De vereniging bestaat uit enthousiaste studenten die ervoor zorgen dat je een mooie én leerzame studietijd hebt.

Ieder jaar organiseert Studievereniging DNA een studiereis voor alle LSC-studenten, een spelletjesdag, liftwedstrijd en diverse gezellige borrels.

Favervuta

Favervuta is de studievereniging voor studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde in Amsterdam en een van de grootste studieverenigingen van Nederland! Een lidmaatschap biedt jou mooie mogelijkheden om jezelf te ontplooien en vooral ook veel plezier naast het zware studieleven. Daarnaast krijg je ook flinke kortingen op studieboeken, interessante en leuke workshops en onwijs gezellige activiteiten met je medestudenten!

FOCUS for FCT'ers

Studeer je Food Commerce & Technology (FCT)? Dan is studievereniging FOCUS een must! Met interessante studieactiviteiten zoals studiereisjes naar Barcelona, etentjes en borrels… Ga naar de Facebookpagina voor de laatste updates en contactgegevens.

Prosperus

Doe jij de opleiding Accountancy, Business Studies, Finance & Control: Bedrijfseconomie, Accountancy of Communicatie? Maak dan van je studietijd een studententijd bij studievereniging Prosperus. De vereniging behartigt jouw belangen als student en organiseert borrels, bedrijfsbezoeken, workshops en nog veel meer.

Welke studentenvereniging past bij jou?

Naast de studieverenigingen vanuit je opleiding, kent Amsterdam vele studentenverenigingen. Wil je weten welke bij jou past? Check de website Lid worden in Amsterdam en doe de test. Of ga naar de site van de AKvV, dé koepelorganisatie van 25 Amsterdamse studentenverenigingen.