Inspire, Connect and Educate

Maandelijkse online talkshows met inspirerende gasten die praten over media, sport en ondernemen. Dat zijn de ICE Sessions van de Start Up Campus Haarlem van Hogeschool Inholland.

De inspiratieshows duren zo’n vijftig minuten en zijn onder meer te bekijken via YouTube. We zochten drie relevante afleveringen voor je uit.

Bekijk de ICE sessies hieronder

ICE #5

In de vijfde ICE Session vertelt Michiel Stokman, medeoprichter van de Nederlandse startup RevenYOU, hoe hij met behulp van kunstmatige intelligentie en ‘machine learning beleggen’ voor iedereen eenvoudig gaat maken.

ICE #10

Psycholoog, schrijver en spreker Thijs Launspach spreekt in de achtste ICE Session over stress, burn-outs en keuzestress onder twintigers, over de dilemma’s van dertigers en over de quarterlifecrisis. ‘Een beetje stress is best gezond’

ICE #9

Oud-Inholland-student Dieuwertje Heuvelings praat in de negende ICE Session over haar haar debuutroman Auxiety. Die is gebaseerd op haar ervaringen bij Spotify, waarvoor ze 103 playlists beheerde. Ze kon Nederlandse artiesten maken of breken.