Collab!

samenwerken, werken, doorstuderen’

Een gastcollege geven, meedenken over de toekomst van je oude opleiding of stageplaatsen creëren voor huidige studenten. Als jij het wil, dan kijken wij of het kan. Want wij werken graag samen met jou. Onze studenten leren namelijk het meest van ervaren professionals uit hun toekomstige werkveld. En heb je een speciaal project, onderzoek of een andere bijzondere uitdaging waar je de hulp van onze studenten, docenten of lectoren bij kunt gebruiken? Als jij ons laat weten wat je nodig hebt, matchen wij je met het talent, de kennis en de nieuwsgierigheid dat we in huis hebben. Dat is winst voor jou en voor ons.

Lesgeven op je oude opleiding

Voor de collegebanken staan. Dat zien wij je graag doen en onze studenten ook: zij leren het meest van professionals zoals jij. Van oud-studenten met veel praktijkervaring en kennis in het werkveld. Wil jij fulltime docent worden? Dat kan. Maar als je liever parttime les wilt geven mag dat ook: we moedigen en combinatie van lesgeven en werken in de beroepspraktijk juist aan. Geen lesbevoegdheid? Geen probleem (tenzij dat anders staat aangegeven in de vacature): in je eerste jaar krijg je van ons begeleiding, zodat je als vanzelf leert doceren. En wil je graag bij Inholland werken, maar geen colleges geven? Ook dan zijn er voldoende loopbaanmogelijkheden. De 5 grootste voordelen van werken bij Inholland: • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. • Ruime verlofregeling • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen • Goede pensioenregeling • Volledige dertiende maand

Studeren aan je oude hogeschool

Je wilt je skills verbeteren. Verdieping vinden in je vakgebied. Of de eerste stap zetten richting een carrièreswitch. Dan is doorstuderen iets voor jou. Bij je oude hogeschool kun je kiezen uit een ruim aanbod aan bachelors, masters of post-hbo-opleidingen die je naast je baan kunt volgen. Wil je niet in je eentje opnieuw de collegebanken in? Je collega’s zijn bij ons natuurlijk ook van harte welkom.

Let op: als alumnus van Inholland volg je de post-hbo opleidingen aan Inholland Academy met 250 euro korting