Verenigingen voor jou!*

*) Vermelde activiteiten vinden komend jaar wellicht in aangepaste vorm plaats i.v.m. coronamaatregelen

Omnivas

Wil je bij de enige echte studentenvereniging van Inholland Alkmaar? Sluit je dan aan bij A.S.V. Omnivas! Algemene studentenvereniging (A.S.V.) Omnivas is dé studentenvereniging van Alkmaar en verwelkomt iedereen die studeert in Alkmaar. Een open vereniging met een eigen sociëteit, zonder hiërarchie of ontgroening. Ons motto is dan ook ‘Niets hoeft, alles mag!’. Elke vrijdag heeft Omnivas een feest in de SooS. Denk aan: Carnaval, Halloween en de beroemde Sint Patty’s Day tot Battle of the Sexes en het Beerpong toernooi. Daarbuiten organiseert Omnivas activiteiten als een weekendje weg, wintersport en in de afgelopen jaren de InAlkmaarIntro; de introductieweek. InAlkmaarIntro 2020 kan niet doorgaan en is deze keer in een andere vorm. Wij, als vrijwillige vereniging, geven een draai aan jouw studietijd. Ben jij straks de nieuwe kampioen beerpong? Meld je aan!

SooS Alkmaar

Op het terrein van Inholland Alkmaar vind je ook het studentencafé de SooS, toegankelijk voor alle studenten van Inholland Alkmaar. Gezien de huidige coronamaatregelen heeft de SooS Alkmaar een aangepast programma. Hou de website en social media in de gaten voor updates!

In normale tijden kun je hier van maandag tot en met vrijdag genieten van een drankje, samen met studiegenoten en andere vrienden, tegen échte studentenprijzen! Zelf achter de bar staan? Dat kan natuurlijk, na een heuse taptraining.

Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar

Ga jij straks de opleiding Technische Bedrijfskunde volgen? Dan is de studievereniging Technische Bedrijfskunde iets voor jou! Deze studievereniging organiseert vele activiteiten, zoals de introductieactiviteiten voor de opleiding voor eerstejaarsstudenten, lezingen, (buitenlandse) studiereizen o.a. naar Berlijn, feesten en netwerkborrels.

Studievereniging Business, Finance & Law

Alvast tijdens je studie in contact komen met het beroepenveld? Dan is de Studievereniging Business, Finance & Law Alkmaar iets voor jou. De vereniging staat voor ontwikkeling én gezelligheid naast je studie. Mede door workshops, gastcolleges en natuurlijk borrels zorgen wij ervoor dat je jezelf kunt ontwikkelen, als student en als professional ná je studie.

Dankzij ons grote netwerk aan sponsors en bedrijven slaan wij de brug tussen opleidingen en het bedrijfsleven. Zo kun jij makkelijk in contact komen met het werkveld. Zeer waardevol voor je praktijkopdrachten en straks in je 3e of 4e jaar wanneer het tijd is voor stages en afstuderen!

BimTI

Ga je Business IT & Management (BIM) of Technische Informatica (TI) studeren?

Haal dan meer uit je studie bij SV BIMTI. Deze studievereniging biedt je gave en leerzame (online) events, contact met bedrijven en gezellige activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn hackatons en ethische hackwedstrijden. Ook organiseren we brainstorm workshops in samenwerking met IDEA.

Komend schooljaar laten wij ons niet stoppen door corona! Om je te helpen en je kennis uit te breiden in het vakgebied, bieden we je een (online) podium om mee te denken over onderwerpen in het vakgebied. Met aansluitend een vragenronde en eventueel een (virtuele) borrel. Op deze manier kunnen we leren van elkaar en nieuwe connecties binnen de verschillende studies maken.

Schrijf je nu in bij SVBIMTI!