Verenigingen voor jou!*

*) Vermelde activiteiten vinden komend jaar wellicht in aangepaste vorm plaats i.v.m. coronamaatregelen

Studentenvereniging Omnivas

Sluit je aan bij de enige echte studentenvereniging van Inholland Alkmaar A.S.V. Omnivas! Deze organiseert het hele jaar door talloze activiteiten die het leven naast je studie flink verrijken. Denk aan feesten, wintersportuitjes en borrels.

Studentenvereniging SooS Alkmaar

Op het terrein van Inholland Alkmaar vind je ook het studentencafé de SooS, toegankelijk voor alle studenten van Inholland Alkmaar. Gezien de huidige coronamaatregelen heeft de SooS Alkmaar een aangepast programma.

Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar

Ga jij straks de opleiding Technische Bedrijfskunde volgen? Dan is de svTBK iets voor jou! Deze studievereniging organiseert ondermeer de introductie voor eerstejaarsstudenten, het Mix & Match Stage Event en netwerkborrels.

Studievereniging Business, Finance & Law

Als lid kom je over de vloer bij toffe bedrijven, krijg je workshops en masterclasses van professionals en leer je je studiegenoten beter kennen. Zo bouw je tijdens je studie al een netwerk op.

Studievereniging BIMTI

SV BIMTI is er voor alle studenten van Business IT & Management (BIM) en Technische Informatica (TI) Alkmaar. Doe mee met de workshops, hackathons, Capture the Flag, Sumobots en kom in contact met innovatieve bedrijven.