Verenigingen voor jou!*

*) Vermelde activiteiten vinden komend jaar wellicht in aangepaste vorm plaats i.v.m. coronamaatregelen

Omnivas

Wil je bij de enige echte studentenvereniging van Inholland Alkmaar? Sluit je dan aan bij A.S.V. Omnivas! Deze studentenvereniging bestaat sinds 1992 en organiseert het hele jaar door talloze activiteiten die het leven naast je studie flink verrijken. Denk aan feesten, wintersportuitjes en borrels. Ook zitten zij achter InAlkmaarIntro, dé introductieweek voor aankomende eerstejaarsstudenten. Dit jaar starten de activiteiten van de studentenvereniging op een andere manier vanwege de coronamaatregelen. Hou de website en social media in de gaten voor het actuele programma. Ben jij zodirect die nieuwe kampioen beerpong? Meld je aan!

SooS Alkmaar

Op het terrein van Inholland Alkmaar vind je ook het studentencafé de SooS, toegankelijk voor alle studenten van Inholland Alkmaar. Gezien de huidige coronamaatregelen heeft de SooS Alkmaar een aangepast programma. Hou de website en social media in de gaten voor updates!

In normale tijden kun je hier van maandag tot en met vrijdag genieten van een drankje, samen met studiegenoten en andere vrienden, tegen échte studentenprijzen! Zelf achter de bar staan? Dat kan natuurlijk, na een heuse taptraining.

Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar

Ga jij straks de opleiding Technische Bedrijfskunde volgen? Dan is de studievereniging Technische Bedrijfskunde iets voor jou! Deze studievereniging organiseert vele activiteiten, zoals het introductieprogramma voor eerstejaarsstudenten, lezingen, studiereizen (zodra het weer kan), feesten en netwerkborrels.

De studievereniging organiseert ook het stage-evenement Mix & Match, reuze handig om die superstage te vinden. Lees in dit artikel meer over de laatste editie!

Studievereniging Business, Finance & Law

Alvast tijdens je studie in contact komen met het beroepenveld? Dan is de Studievereniging Business, Finance & Law Alkmaar iets voor jou. Als lid kom je dan over de vloer bij toffe bedrijven, krijg je workshops en masterclasses van professionals en leer je je studiegenoten beter kennen. Zo bouw je tijdens je studie al een netwerk op wat het vinden van een (afstudeer)stage of (bij)baan gemakkelijker maakt.

De vereniging is betrokken bij het grote stage-evenement Connect2Business, via die weg vind je in je tweede of derde studiejaar die superstage. Lees het artikel over de laatste editie!

BimTI

Ga je Business IT & Management (BIM) of Technische Informatica (TI) studeren?

Haal dan meer uit je studie bij SV BIMTI. Deze studievereniging bied je gave en leerzame (online) events, contact met bedrijven en gezellige activiteiten. Denk aan online challenges en kennis-events. Op basis van inhoud contact met elkaar houden dat is waar het om gaat bij SV BIMTI. En ze hebben veel connecties met het bedrijfsleven. Schrijf je nu in!