Interne samenwerking en binding

We willen dat studenten graag bij ons studeren maar ook dat collega’s graag werken bij Hogeschool Inholland Alkmaar. De samenwerking tussen collega’s van verschillende afdelingen werkt stimulerend en de locatiebetrokkenheid wordt op deze manier vergroot. Op deze manier weten we elkaar te vinden, komt het de sfeer ten goede en leren we van en met elkaar.

“Het is een hele leuke afsluiter van een goed jaar, mooi om te zien dat we niet alleen hard werken met elkaar maar dat we ook een gezellig feestje kunnen vieren en lekker los gaan.”

- Jorien van Lieshout tijdens het Insummer festival

VOORBEELD


Je droom achterna

Studenten van Hogeschool Inholland Alkmaar vertellen een persoonlijk verhaal achter hun studiekeuze. Hoe beleven zij hun studietijd en waarom doen ze wat ze doen?

CASE


Zomerfeest

Het InSummer festival trok zo’n 150 collega’s naar de Alkmaarse vestiging van Inholland aan de Bergerweg. Collega’s deden zich te goed aan lekker eten bij diverse mooie foodtrucks. Het leek wel of het Rollende Keukens-festival bij de hogeschool was neergestreken. In het zonnetje werd naast het delen van de vakantieplannen ook teruggekeken op een succesvol jaar en soms ook al voorzichtig vooruit gekeken.

VOORBEELD


Inspiratie op locatie

Wat betekent studeren bij Hogeschool Inholland Alkmaar eigenlijk? En waarom studeren studenten graag bij ons? Kijk hier naar onze locatievideo en laat je inspireren door onze studenten.