Welkom collega!

Ik heet je van harte welkom als collega bij Hogeschool Inholland. Wat fijn dat je bij ons komt werken en samen met ons bijdraagt aan goed onderwijs en onderzoek om studenten op te leiden voor een mooie toekomst. Want dat is wat wij doen; studenten helpen zich te ontwikkelen tot professionals die met een flinke dosis kennis bijdragen aan de duurzame, gezonde en creatieve samenleving. Hoe we dat precies doen? Leren is durven is ons motto. Dat doen we persoonlijk en dichtbij, waarbij we diversiteit als een kracht zien.


We delen graag alle ins en outs van Hogeschool Inholland met jou. Zodat je weet in wat voor organisatie je werkt en zelfverzekerd aan de slag kunt. In dit digitale magazine vind je meer informatie over Hogeschool Inholland en hebben we praktische informatie verzameld om je op weg te helpen.


Ik hoop dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Mede namens Marcel Nollen en Huug de Deugd wens ik je veel succes en plezier bij Inholland. Ik hoop je binnenkort bij de Meet & Greet te zien!


Jet de Ranitz, voorzitter College van Bestuur

02

Ons verhaal

03

Onderwijs en onderzoek

04

Over Inholland

05

Mensen maken onze school

06

Je eerste 100 dagen

07

Snel aan de slag

08

Succes!